Artist Profile

Akhire Cidro Chords

[Intro]
C G Am Em
F C F G
C Fm C Fm
 
 
[Verse 1]
C                  Em
sumendal rasa ning dodho
              Am
naliko kowe teko..
               F      G
nggowo tresno ning atimu..
    C              Em
mbiyen aku wes kondho
               Am
ojo ngasih tresno..
            F         G
marang aku sing nuli loro
        C    Em     Am   F G
mergo tresno oohooo ohooo...
 
    C               Em
nanging iki penjalukanmu
             Am
sing njaluk atimu..
              F          G
kowe sing nggawe tresno aku..
    C                Em
tresno iki wes tak jogo
                   Am
tak simpen ning dodho
             F           G
neng akhire kowe sing cidro..
 
 
[Pre Chorus]
  Em             Am
piye kok dadi ngene
    Em                G   F G
tresnaku kowe sing nggawe..
 
 
[Chorus]
              C          G/B
kowe sing nggawe aku tresno
         Am          Em
kok kowe sing ngliyo..
        F      C
kurang opo to aku iki
    Dm         G
kok kowe nyidrani..
         C           G/B
mbiyene aku uwis kondho
       Am         Em
ojo nggawe tresno..
         F                C
kembang ati sing wis mbok sirami
      Dm            G
kowe sing ngggawe mati..
 
               C           G/B
ati sing wis mbok gawe tresno
           Am      Em
neng kok dadi loro..
           F         C
mbok gawe bingung atiku
       Dm             G
ibarat kembang kang layu..
           C       G/B
ikhlas ati aku nerimo
          Am        Em
yen wis dalan Kuoso..
           F       C
tak trimo lelakon iki
        Dm          G
ben aku kowe lan Gusti
        C
sing ngerti..
 
 
[Intro]
C Fm C Fm
C Fm C Fm
 
[Verse 2]
C                  Em
sumendal rasa ning dodho
              Am
naliko kowe teko..
               F      G
nggowo tresno ning atimu..
    C              Em
mbiyen aku wes kondho
               Am
ojo ngasih tresno..
            F         G
marang aku sing nuli loro
        C    Em     Am   F G
mergo tresno oohooo ohooo...
 
    C               Em
nanging iki penjalukanmu
             Am
sing njaluk atimu..
              F          G
kowe sing nggawe tresno aku..
    C                Em
tresno iki wes tak jogo
                   Am
tak simpen ning dodho
             F           G
neng akhire kowe sing cidro..
 
 
[Pre Chorus]
  Em             Am
piye kok dadi ngene
    Em                G   F G
tresnaku kowe sing nggawe..
 
 
[Chorus]
              C          G/B
kowe sing nggawe aku tresno
         Am          Em
kok kowe sing ngliyo..
        F      C
kurang opo to aku iki
    Dm         G
kok kowe nyidrani..
         C           G/B
mbiyene aku uwis kondho
       Am         Em
ojo nggawe tresno..
         F                C
kembang ati sing wis mbok sirami
      Dm            G
kowe sing ngggawe mati..
 
               C           G/B
ati sing wis mbok gawe tresno
           Am      Em
neng kok dadi loro..
           F         C
mbok gawe bingung atiku
       Dm             G
ibarat kembang kang layu..
           C       G/B
ikhlas ati aku nerimo
          Am        Em
yen wis dalan Kuoso..
           F       C
tak trimo lelakon iki
        Dm          G
ben aku kowe lan Gusti
        C
sing ngerti..
 
 
[Solo]
C G/B Am G
F Em Dm G
C G/B Am G
F Em Dm G
 
 
[Chorus]
              C          G/B
kowe sing nggawe aku tresno
         Am          Em
kok kowe sing ngliyo..
        F      C
kurang opo to aku iki
    Dm         G
kok kowe nyidrani..
         C           G/B
mbiyene aku uwis kondho
       Am         Em
ojo nggawe tresno..
         F                C
kembang ati sing wis mbok sirami
      Dm            G
kowe sing ngggawe mati..
 
               C           G/B
ati sing wis mbok gawe tresno
           Am      Em
neng kok dadi loro..
           F         C
mbok gawe bingung atiku
       Dm             G
ibarat kembang kang layu..
           C       G/B
ikhlas ati aku nerimo
          Am        Em
yen wis dalan Kuoso..
           F       C
tak trimo lelakon iki
        Dm          G
ben aku kowe lan Gusti
        C
sing ngerti..
 
 
[Outro]
C Fm C Fm
C Fm C Fm
C

 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, GuyonWaton, kord, lirik lagu
TitleType
Takkan Kembali
‣ GuyonWaton
Chords
Ora Masalah
‣ GuyonWaton
Chords
Sebatas Teman
‣ GuyonWaton
Chords
Kelangan
‣ GuyonWaton
Chords
Kok Iso Yo
‣ GuyonWaton
Chords