Artist Profile

Aku Tenang Chords

‣ Nella Kharisma
 
[Chorus]
          G
Pengenku siji
         A        D
Nyanding kowe selawase
Bm      Em
 Ra ono wong liyo
      A         D
Sing iso misahake
         G
Cukup sliramu
     A       D
Gawe atiku tenang
Bm        Em
 Ra bakal ilang
        A            D
Mergo kowe sing tak sayang
 
 
[Verse 1]
D        G           D   G
Sumilire angin ndalu iki
D         G            A
Kelingan esemmu dek wingi
       F#m               Bm
Tansah kegowo nganti saiki
     Em
Ra biso ilang nganti
A         D
Kegowo mimpi
 
 
[Pre Chorus]
G     A
Wes suwe
     F#m       Bm
Aku ngenteni kowe
       Em      A         D
Nganti saiki biso dadi siji
G      A
Mung kowe
       F#m
Sing purun nompo
      Bm
Opo kahananku
  Em
Matursuwun tresnomu
A             D
Mung kanggo aku
 
 
[Chorus]
          G
Pengenku siji
         A        D
Nyanding kowe selawase
Bm      Em
 Ra ono wong liyo
      A         D
Sing iso misahake
         G
Cukup sliramu
     A       D
Gawe atiku tenang
Bm        Em
 Ra bakal ilang
        A            D
Mergo kowe sing tak sayang
 
 
[Instrumental]
G A D Bm Em A D x2
 
 
[Verse 2]
D        G           D    G
Sumilire angin ndalu iki
D         G            A
Kelingan esemmu dek wingi
       F#m               Bm
Tansah kegowo nganti saiki
   Em             A
Ra biso ilang nganti
          D
Kegowo mimpi
 
 
[Pre Chorus]
G     A
Wes suwe
     F#m       Bm
Aku ngenteni kowe
       Em      A         D
Nganti saiki biso dadi siji
G      A
Mung kowe
       F#m
Sing purun nompo
      Bm
Opo kahananku
  Em
Matursuwun tresnomu
A             D
Mung kanggo aku
 
 
[Chorus]
          G
Pengenku siji
         A        D
Nyanding kowe selawase
Bm      Em
 Ra ono wong liyo
      A         D
Sing iso misahake
         G
Cukup sliramu
     A       D
Gawe atiku tenang
Bm        Em
 Ra bakal ilang
        A            D
Mergo kowe sing tak sayang
 
 
[Chorus]
          G
Pengenku siji
         A        D
Nyanding kowe selawase
Bm      Em
 Ra ono wong liyo
      A         D
Sing iso misahake
         G
Cukup sliramu
     A       D
Gawe atiku tenang
Bm        Em
 Ra bakal ilang
        A            D
Mergo kowe sing tak sayang
 
 
[Outro]
D         Em
 Ra bakal ilang
        A            D
Mergo kowe sing tak sayang

 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Nella Kharisma, kord, lirik lagu