Artist Profile

Berjuang Demi Kowe Chords

‣ Dwi Putra
[Intro]
C G Am Em
F C Dm G
 
    C          G
nganti tekan saiki
 Am          Em
isih ngebeki ati
   F             G        C
sliramu sing tak sayang sayang..
 F       G          C
ora tau ilang ko atiku..
 
  C           G
senadyan adoh omah
   Am           Em
janji tetep tak rumat
    F        G          C
tak lakoni kabeh demi kowe..
    F          G             C
nggolek rejeki mung kanggo kowe..
 
[Chorus]
    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
      F         C
aku lilo soro demi kowe
Dm      G
iso bahagia..
 
    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
          F
kabeh tak lakoni..
 Dm        G             C
asal kowe ora tau nyulayani..
 
Int
F  Em  Dm  G
F  Em  Dm G C
 
  C           G
senadyan adoh omah
   Am           Em
janji tetep tak rumat
    F        G          C
tak lakoni kabeh demi kowe..
    F          G             C
nggolek rejeki mung kanggo kowe..
 
[Chorus]
    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
      F         C
aku lilo soro demi kowe
Dm      G
iso bahagia..
 
    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
          F
kabeh tak lakoni..
 Dm        G             C
asal kowe ora tau nyulayani..
 
    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
      F         C
aku lilo soro demi kowe
Dm      G
iso bahagia..
 
    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
          F
kabeh tak lakoni..
 Dm        G             C
asal kowe ora tau nyulayani..
 
[Outro]
F  G  C
 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Dwi Putra, kord, lirik lagu