Favorite

Bojo Galak Chords

 
[Intro]
C G Am G
F C Dm G
 
 
[Verse 1]
        C     G   Am   G
Wes nasipe kudu koyo ngene
Dm          C          G
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
Em                       A     Dm
Seneng muring omongane sengak..
     F            G      C
Kudu tak trimo bojoku pancen galak
    C         G     Am   G
Saben dino rasane ora karuan..
      Dm           C       G
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
     Em            A           Dm
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
      F             G     C
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo
 
 
[Chorus]
      C         G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       Am             G
Yo wes ben sing omongane sengak
         F          C
Seneng nggawe aku susah
         F          G
Nanging aku wegah pisah
        C                G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       Am                G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
      F         C
Mungkin wes dadi jodone
      F        G        C
Senajan kahanane koyo ngene
 
 
[Verse 2]
C            G                 Am
Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
        G                 F
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
            C                Dm
Ameh dolan ro konco kok ora di olehke
            G             C
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane
          G             Am
Yen wes ngono aku mung iso meneng
          G                   F
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
          C           Dm
Di matamu aku iki ora tau bener
             G                  C  G
Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter
 
 
[Chorus]
      C          G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       Am             G
Yo wes ben sing omongane sengak
       F        C
Seneng nggawe aku susah
       F        G
Nanging aku wegah pisah
        C                G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       Am               G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
        F           C
Mungkin wes dadi jodone
        F           G   C
Senajan kahanane koyo ngene
 
 
[Verse 3]
C              G
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
Am                    G
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
F            C
Abote duwe bojo seng galak
    F               G
Ne ra keturutan senengane mencap mencap
     C              G
Gak usah di getuni aku kudu kuat ati
Am                  G
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
F                  C
Wes stel kendo wae tak nikmati uripe
F                 G                C
Senajane galak bojoku pancen seng ganteng dewe
 
 
[Bridge]
F           G         Em         Am
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi
     F           G      C
tetap cinta senajan bojoku galak
 
 
[Solo]
C G Am G
F C F G
C G Am G
F C Dm G
 
 
[Chorus]
      C          G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       Am             G
Yo wes ben sing omongane sengak
       F        C
Seneng nggawe aku susah
       F        G
Nanging aku wegah pisah
        C                G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       Am               G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
        F           C
Mungkin wes dadi jodone
        F           G   C
Senajan kahanane koyo ngene

 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Nella Kharisma, kord, lirik lagu
TitleType
Pergi Hilang Dan Lupakan
‣ Nella Kharisma
Chords
Setyo Sehidup Semati
‣ Nella Kharisma
Chords
Bidadari Kesleo
‣ Nella Kharisma
Chords