Dalan Liyane Chords

F G C Em Am A
        Dm G C

       C     G         C
Sopo seng kuat nandang kahanan
Am         A         Dm
 sopo seng ora kroso kelangan
F             G          Em
ditinggal pas sayang sayange
         A        Dm
pas lagi jeru jerune
           G         C
kowe milih dalan liyane

Int 
Fm C

          C
Sopo seng kuat ditinggal lungo
Am         A     Dm
 sopo seng atine ora loro
F             G           Em
kenangan sing wis tak lakoni
           A           Dm
tak simpen neng njero ati
         G       C
dewe wes ra dadi siji

Reff:
                F
  Yowes ben tak lakoni nganti
           G
  sak kuat kuate ati
          C
  pesenku mung siji
  Em          Am
  seng ngati-ati
   A            Dm
  isoku mung mendem
                G
  esuk tekan sonten
                     C
  mergo sadar diri kulo
                 C
  dudu sinten sinten

                 F
  Yowes ben mung tak pendem roso
            G
  seng ono neng njero dodo
            C
  tetep tak dongakno
    Em         Am
  mugo urip mulyo
   A            Dm
  isoku mung nyuwun
             G
  mugo ora getun
                      C
  cekap semanten maturnuwun


Song :
 F G C Em Am -A
        Dm G C

Reff:
                F
  Yowes ben tak lakoni nganti
           G
  sak kuat kuate ati
          C
  pesenku mung siji
  Em          Am
  seng ngati-ati
   A            Dm
  isoku mung mendem
                G
  esuk tekan sonten
                     C
  mergo sadar diri kulo
                 C
  dudu sinten sinten

                 F
  Yowes ben mung tak pendem roso
            G
  seng ono neng njero dodo
            C
  tetep tak dongakno
    Em         Am
  mugo urip mulyo
   A            Dm
  isoku mung nyuwun
             G
  mugo ora getun
                      C
  cekap semanten maturnuwun
  Am  A            Dm
  isoku mung nyuwun
           G
  mugo ora getun
                      C
  cekap semanten maturnuwun

Outro :
 C
TitleType
Eman Eman
‣ Hendra Kumbara
Chords
Sumringah
‣ Hendra Kumbara
Chords
Opo Anane
‣ Hendra Kumbara
Chords
Sak Isone
‣ Hendra Kumbara
Chords