[Intro]
C  F  Dm G F Fm
 
 
[Verse 1]
C
 tenang, tenang, tenang
F
 badai pasti berlalu
Am                G
 roso sambat sing neng benakmu
F                   G
 tetep kuatno tatag pikirmu..
 
 
[Chorus]
           C
njajal tak kuat kuatne ati iki
       F
aku ra mulih masio perih
         Dm                  G
pengenku kumpul kaleh bapak ibu
         Em            Am
jenengan kangen aku yo kangen
           Dm
kangen sungkem neng ngandap'e
         G                  C
jenengan bapak ibu lan liya liyane..
 
 
[Solo]
C F C F
 
 
[Verse 2]
C
 tenang tenang tenang
F
 badai pasti berlalu
Am                G
 roso sambat sing neng benakmu
F                   G
 tetep kuatno tatag pikirmu..
 
 
[Chorus]
           C
njajal tak kuat kuatne ati iki
       F
aku ra mulih masio perih
         Dm                  G
pinginku kumpul kaleh bapak ibu
         Em            Am
jenengan kangen aku yo kangen
           Dm
kangen sungkem neng ngandape
         G
jenengan bapak..
 
        C
njajal tak kuat kuatne ati iki
       F
aku ra mulih masio perih
         Dm                  G
pinginku kumpul kaleh bapak ibu
         Em            Am
jenengan kangen aku yo kangen
           Dm
kangen sungkem neng ngandape
         Fm                      C
jenengan bapak ibu lan liya liyane..
 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, , kord, lirik lagu
TitleType
Lekaslah Membaik
‣ Denny Caknan
Chords
Ngawi Nagih Janji
‣ Denny Caknan
Chords
Sampet Tuwek
‣ Denny Caknan
Chords
Los Dol
‣ Denny Caknan
Chords
Angel
‣ Cak Percil ‣ Denny Caknan
Chords