Artist Profile

Ojo Dibandingke Chords

CAPO 2 (A)
 
[Intro]
G
Wong ko ngene
                C
kok dibanding-bandingke..
     D                   G
saing-saingke yo mesti kalah..
  G                       C
ku berharap engkau mengerti..
C           D             G C D G
dihati ini.. hanya ada kamu..
 
 
[Verse 1]
 G                      C
jelas bedo yen dibandingke..
 D                      G
ora ono sing tak pamerke..
 Em                      A
aku raiso yen kon gawe-gawe..
 C             D
jujur sak onone..
 G                         C
sopo wonge sing ra loro ati..
 D                        G
wes ngancani tekan semene..
 Em                        Am
nanging kabeh ora ono artine..
 C            D
ra ono ajine..
 
 
[Chorus]
 G
Wong ko ngene
                C
kok dibanding-bandingke..
     D                       G
saing-saingke yo mesti kalah..
  G                         C
tak oyak o aku yo ora mampu..
              D             G
mung sak kuatku mencintaimu..
G                           C
ku berharap engkau mengerti..
         D                  G
dihati ini.. hanya ada kamu..
 
C D G Em
Am C D
 
 
[Verse 2]
G                          C
sopo wonge sing ra loro ati..
 D                      G
wes ngancani tekan semene..
 Em                     Am
nanging kabeh ora ono artine..
 C          D
ra ono ajine..
 
 
[Chorus]
 G
Wong ko ngene
                C
kok dibanding-bandingke..
     D                     G
saing-saingke yo mesti kalah..
  G                         C
tak oyak o aku yo ora mampu..
              D             G
mung sak kuatku mencintaimu..
G                           C
ku berharap engkau mengerti..
         D                  G
dihati ini.. hanya ada kamu..
 G
mung ko ngene
                C
kok dibanding-bandingke..
 
     D                    G
saing-saingke yo mesti kalah..
  G                       C
tak oyak o aku yo ora mampu..
              D            G
mung sak kuatku mencintaimu..
G                          C
ku berharap engkau mengerti..
         D                 G
dihati ini.. hanya ada kamu..
 
 
[Outro]
C D G

Tags: easy guitar chords, song lyrics, Denny Caknan feat. Abah Lala
TitleType
Gede Roso
‣ Abah Lala
Chords