Favorite

Sumringah

         C         D
Sak abot abote kahanan
                 G     Bm   Em   
Sing penting wis wani berjuang
E                  Am
Ora perlu sangar

          D
Ra perlu terkenal
                    G
Sing penting rejeki lancar

          C         D
Sak iso isone bersukur
           G    Bm      Em
Mergo kabeh ono sing ngatur
E        Am
Ora kudu mewah
                 D
Sing penting sumringah
        G
Alhamdulillah

Am D G Em
Am D G Em
           Am         D
Urip mung mampir ngombe
                 G         
Kopi opo teh anget
Em        Am     D
Penting ilang ngelake
              G 
Senajan rodo sepet
        
        Am       D
Urip sepisan wae
              G 
Mesti akeh cobaan
Em        Am       D
Yen akeh sawerane
                 G
Kui mesti ndangdutan

         C         D
Sak abot abote kahanan
                 G     Bm   Em   
Sing penting wis wani berjuang
E                  Am
Ora perlu sangar

          D
Ra perlu terkenal
                    G
Sing penting rejeki lancar

          C         D
Sak iso isone bersukur
           G    Bm      Em
Mergo kabeh ono sing ngatur
E        Am
Ora kudu mewah
                 D
Sing penting sumringah
        G
Alhamdulillah

Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Hendra Kumbara, kord