Favorite

Duku Kalikajar

[verse 1]
       C           G         C
Kalikajar kecamatane kaligondang

          C                          Dm
Njagong jajar ngumpet nengisor wit gedang

                            Am
Dukuh Kalikajar sing wis kondang

         G            C   G
Nggo rebutan para juragan

[verse 2]
      C           G       C
Kalikajar dikenal buah dukueh

           C                    Dm
Njagong jajar glewehan karo bakule

                             Am
Dukueh buner bunder rasane seger

        G                         C
Bendina mangan ora mblenger-mblenger

[interlude]
Dm Em Dm G C

[chorus]
  Am
Dukuh Kalikajar rasane seger lan manis

 G                    C
Ibarat kaya prawan gadis

   
Dideleng kang kadohan katon kuning mingis mingis

G                     C
Dipangan krasa adem manis

[int]
Dm G C

        C        G         C
Ayo sedulur aja nganti keliru

                           Dm
Dukuh kalikajar dijamin mutu
                           Am
Regane jelas murah cepet dituku
          G                   C
Mbok kajogan uwis aja ragu ragu
Tags: chords, easy, guitar, ukulele, piano, lyrics,