Artist Profile

Terminal Tirtonadi Chords

‣ Didi Kempot
Intro 
Dm G C Am
Dm E Am E

verse 1
Am
Nalikane ing Tirtonadi
                     E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
          Am   E
Lungo mesti bali

Verse 2
Am
Rasane ngetung nganti lali
                       E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
              Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
                Am
Nganti sak elingmu

Bridge
            E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
               Am
Opo kowe ra kroso...
         E
Yen kowe isih seneng lan tresno
            Am
Kudune kowe kroso...

verse 1
Am
Nalikane ing Tirtonadi
                     E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
          Am   E
Lungo mesti bali

Intro E Am E Am

Chorus
      Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
                Dm
Kangen sing tak rasakke
    E
Rasane, rasane, rasane
            Am   E
Rasane koyo ngene
       A
Ning kene, ning kene
       A/C#            Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
      Am               E
Aku kangen, kangenku mung
         Am   F C B Am
Kanggo kowe...

Verse 2
Am
Rasane ngetung nganti lali
                       E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
              Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
                Am
Nganti sak elingmu

Intro E Am E Am

Chorus
      Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
                Dm
Kangen sing tak rasakke
    E
Rasane, rasane, rasane
            Am   E
Rasane koyo ngene
       A
Ning kene, ning kene
       A/C#            Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
      Am               E
Aku kangen, kangenku mung
         Am   F C B Am
Kanggo kowe...

verse 1
Am
Nalikane ing Tirtonadi
                     E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
          Am   E
Lungo mesti bali

Verse 2
Am
Rasane ngetung nganti lali
                       E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
              Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
                Am
Nganti sak elingmu

Bridge
            E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
               Am
Opo kowe ra kroso...
         E
Yen kowe isih seneng lan tresno
            Am
Kudune kowe kroso...

                 Am
Nalikane ing Tirtonadi 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Didi Kempot, kord