Artist Profile

Jambu Alas Chords

‣ Didi Kempot ‣ Nunung Alvi
 
Intro : 
Em F Em
Em F Em
F Em F Em
                 G
Kelingan manis eseme 
                          Em
trus kelingan  ramah gemuyune
            G
Tresna lan kasih  kasih sayange
         F         G     Em     F Em F Em
karep atiku klakon dadi Bojone

                   G
Sayange wis nduwe bojo
                          Em
nanging aku …Aku wis kadong tresna
     G  
Nelongso   rasaning ati
     F         G       Em    
Yen aku ra klakon melu nduweni

Int : Em G… Em

[Reff:]
      C
Jambu alas kulite ijo
       Em
sing digagas wis duwe Bojo
     C
Ada gula ada semut
          Em
durung rondho ojo direbut

Em                             G
( sumpah ning batin…yen kula bli dadi kawin )
                F       Em
( tekade ngati…ora bakal luru ganti )

Int : C Em

Em                           G
( sumpah wis jangji arep sehidup semati )
                      F        Em
( seneng lan sedih….bareng bareng dilakoni )

      C             Em
Jambu alas nduk manis rasane
      F      G       Em
snajan tilas tak enteni rondhone

               G
Kelingan manis eseme 
                     Em
trus kelingan  ramah gemuyune
         G
Tresna lan kasih  kasih sayange
      F        G     Em    
karep atiku klakon dadi Bojone

Int : Em G… Em

Kembali ke : Reff
 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Didi Kempot, kord