Artist Profile

Jerit Atiku Chords

‣ Via Vallen
[Intro]
Am F G Am
 
[Verse]
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
      G                 Am
gampange kowe ngucap pergi
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
    G                 Am
ku terpuruk sepi sendiri..
 
          Am
sak ben dino aku kelingan karo awakmu
     F
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
    G
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
Am
 tresnomu kependhem jero nang jero atiku
 
Am
ku coba melawan duniaku demi kamu
F
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
G
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
Am
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku..
 
[Pre Chorus]
           Am                   Dm
tak ku sangka kowe tego ninggal aku
        G                 C
ku percaya semua janji manismu
       Am                   Dm
ra keroso eluh netes ning pipiku
        E
tego tenan kowe ngelarani aku..
 
      Am                  Dm
opo kowe ra krungu jerit atiku
          G                     C
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
        Am                 Dm
sakbendino kau buat aku nelongso
         E                       Am
keloro loro sampek tembus ning dodo..
 
[Chorus]
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
      G                 Am
gampange kowe ngucap pergi
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
    G                 Am
ku terpuruk sepi sendiri..
 
[Verse]
Am
kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
F
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
G
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
Am
membuatku menangis dari siang sampe malam
 
Am
duh Gusti kudu piye aku iki
    F
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e
    G
tresno iki panjenengan sing maringi
         Am
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini
 
[Pre Chorus]
           Am                   Dm
tak ku sangka kowe tego ninggal aku
        G                 C
ku percaya semua janji manismu
       Am                   Dm
ra keroso eluh netes ning pipiku
        E
tego tenan kowe ngelarani aku..
 
      Am                  Dm
opo kowe ra krungu jerit atiku
          G                     C
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
        Am                 Dm
sakbendino kau buat aku nelongso
         E                       Am
keloro loro sampek tembus ning dodo..
 
[Chorus]
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
      G                 Am
gampange kowe ngucap pergi
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
    G                 Am
ku terpuruk sepi sendiri..
 
[Outro]
Am F
 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Via Vallen, kord, lirik lagu