Artist Profile

Kadung Jeru Chords

Capo fret 5
[Intro]
C Fm C E
Am G D  G
 
[Verse 1]
C   Fm           C
Aku wes kadung jeru
  E            Am   G   D
karo kowe sing ngapusi aku
   G
mbalik mbe' mantanmu
C  Fm        C
Pancen wis nasibku
     E         Am  G     D
mung dadi pelampiasan nafsu
    Fm          G         C
ben ndeknen balikan mbe' awakmu
    Am          F
Jaremu pengin lali
    G              C
aku sing mbok curhati
       Am         F
pancen aku sing salah
         D
ngarep luwih kowe luweh
          G
ku tak ngalah
 
[Chorus]
       C        F
Pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbe' kowe
       Am            Dm
yo wis ben tak ikhlaske
        G             C
yen meh mbalik mbe' kae ~
       C        F
Pancen dudu jodoku
        G            C
senajan wes kadung jeru
        Am      Dm
mending ojo kesusu
      G           C
golek sing luwih ayu
 
[Instrumental]
C Fm C E
Am G D  G
 
[Verse 2]
C   Fm           C
Aku wes kadung jeru
  E            Am   G   D
karo kowe sing ngapusi aku
   G
mbalik mbe' mantanmu
C  Fm        C
Pancen wis nasibku
     E         Am  G     D
mung dadi pelampiasan nafsu
    Fm          G         C
ben ndeknen balikan mbe' awakmu
    Am          F
Jaremu pengin lali
    G              C
aku sing mbok curhati
       Am         F
pancen aku sing salah
         D
ngarep luwih kowe luweh
          G
ku tak ngalah
 
[Chorus]
       C        F
Pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbe' kowe
       Am            Dm
yo wis ben tak ikhlaske
        G             C
yen meh mbalik mbe' kae
       C        F
Pancen dudu jodoku
        G            C
senajan wes kadung jeru
        Am      Dm
mending ojo kesusu
      G           C
golek sing luwih ayu
      F
Mas kowe ojo nesu
     Em
pangapurane aku
       Dm                   G
durung nganti iso mbukak atiku
       F
Pancen bener kandamu
    Em
iki pancen salahku
     Dm        G           C  G
mugo mugo oleh sing luwih ayu
 
[Chorus]
       C        F
Pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbe' kowe
       Am            Dm
yo wis ben tak ikhlaske
        G             C
yen meh mbalik mbe' kae
       C        F
Pancen dudu jodoku
        G            C
senajan wes kadung jeru
        Am      Dm
mending ojo kesusu
      G           C  G
golek sing luwih ayu
 
[Chorus]
       C        F
Pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbe' kowe
       Am            Dm
yo wis ben tak ikhlaske
        G             C
yen meh mbalik mbe' kae
       C        F
Pancen dudu jodoku
        G            C
senajan wes kadung jeru
        Am      Dm
mending ojo kesusu
      G           C
golek sing luwih ayu
        Am      Dm
mending ojo kesusu
      G           C
golek sing luwih ayu
        Am       Dm
senajan kowe ra ayu
    G            C
aku wes kadung jeru

 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Ndarboy Genk, kord, lirik lagu
TitleType
Aku Sing Ndue Ati
‣ Ndarboy Genk
Chords
Balungan Kere
‣ Ndarboy Genk
Chords
Emoh Sing Liyo
‣ Ndarboy Genk
Chords
Wayahe Poso
‣ Ndarboy Genk
Chords
Ojo Nangis
‣ Ndarboy Genk
Chords