Artist Profile

Kalung Emas Chords

‣ Didi Kempot
(Intro)
C Em F G
 
(Verse 1)
C                Em
Kalung emas sing ono gulumu
  F         G        C
Saiki wis malih dadi biru
   Dm           G
Luntur koyo tresnamu
       Em     Am
Luntur koyo atimu
   F         Dm       Bb  G
Saiki kowe lali karo aku..
 
(Verse 2)
C               Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
    F             G         C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
  Dm           G
Gedhe roso tresnaku
        Em        Am
Yo mung kanggo sliramu
      F        G        C
Ra nyono kowe lali karo aku
 
(Chorus)
G                 Am       Em
Loro atiku..atiku keloro loro
   F          G              C
Rasane nganti tembus ning dhodo
 
(Interlude)
Dm G C
 
(Chorus)
G                   Am          Em
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
     F         D        G
Kebangeten opo salahku iki
 
            C Fm G
Opo dosaku iki..
 
(Interlude)
C Em F G C
Dm G Em Am F Dm Bb G
 
(Verse 2)
C               Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
    F             G         C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
  Dm           G
Gedhe roso tresnaku
        Em        Am
Yo mung kanggo sliramu
      F        G        C
Ra nyono kowe lali karo aku
 
(Chorus)
G                 Am       Em
Loro atiku..atiku keloro loro
   F          G              C
Rasane nganti tembus ning dhodo
 
            C Fm G C
Opo dosaku iki..
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Didi Kempot, kord