Kelangan Chords

Capo: fret 2
Key: A

Intro : 
C D Bm  Em
C D G

         C       D
cubo sawangen   aku  
          Bm       Em
rasakno tekan   atimu  
             Am    D
iseh kurang opo   aku  
              G
nresnani sliramu  

             C                  D
padange rembulan   gemerlape lintang  
            Bm                Em
ngelingake ati   jaman sesandingan  
              Am                D
janjimu ning aku   ora ninggal aku  
         G
cintamu mung   palsu  

Reff :
  C          D                    Bm
 opo   iseh ono aku ning njero atimu  
        Em                      Am
 sak uwise kowe lungo ninggalke ati  
         D                       G
 tulus suci anggone leh ku nresnani  

             C
 durung percoyo  
         D
 ngopo kowe milih lungo ninggalke
 Bm        Em
 a  ku   dewe  
        Am
 saktenane ati iki  
         D                    G
 durung iso nompo kowe karo liyane  

Musik : 
C D  Bm   Em   
Am  D  G   

             C                  D
padange rembulan   gemerlape lintang  
            Bm                Em
ngelingake ati   jaman sesandingan  
              Am                D
janjimu ning aku   ora ninggal aku  
         G
cintamu mung   palsu  

Reff :
  C          D                    Bm
 opo   iseh ono aku ning njero atimu  
        Em                      Am
 sak uwise kowe lungo ninggalke ati  
         D                       G
 tulus suci anggone leh ku nresnani  

                      C
 ho ooo   durung percoyo  
         D
 ngopo kowe milih lungo ninggalke
 Bm        Em
 a  ku   dewe  
        Am
 saktenane ati iki  
         D                    G
 durung iso nompo kowe karo liyane  
       C     D             G
 sejatine   aku   iseh sayang   kowe  
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, GuyonWaton, kord, lirik lagu, guyon waton
TitleType
Sebatas Teman
‣ GuyonWaton
Chords
Kok Iso Yo
‣ GuyonWaton
Chords
Korban Janji
‣ GuyonWaton
Chords
Kependem Tresno
‣ GuyonWaton
Chords
Perlahan
‣ GuyonWaton
Chords