[Intro]
G D C
G D C
 
[Verse]
  G                     C
Kowe mbiyen tau janji karo aku
  D                       G
Bakal ngancani urip tekan matiku
   E                    Am
Saiki kowe tego janjimu mung ora cetho
  C                          D
Nangis batinku nganti nyesek neng dodo
 
 G                       C
Opo pancen mergo kahanan uripku
  D                    G
Durung iso nyukupi kebutuhanmu
   E                      Am
Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo
  C              D
Loro ati iki.. remuk ati iki..
 
[Chorus]
C   D                        G
Aku sing mbiyen tau neng uripmu
E                        Am
Sing mbiyen tau ngisi wektu
  D                      G
Nalikane sesandhingan ro sliramu
 
        C     D                    G
Nanging saiki wis bedo kahanan uripku
E                     Am
Kowe pindah ke lain hati
 D             C      Cm   G
Aku kudu kuat ati.. Huu..u..
 
[Bridge]
C Cm G
 
[Verse]
  G                       C
Opo pancen mergo kahanan uripku
  D                    G
Durung iso nyukupi kebutuhanmu
   E                      Am
Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo
  C              D
Loro ati iki.. remuk ati iki..
 
[Chorus]
C   D                        G
Aku sing mbiyen tau neng uripmu
E                        Am
Sing mbiyen tau ngisi wektu
  D                      G
Nalikane sesandhingan ro sliramu
 
        C     D                    G
Nanging saiki wis bedo kahanan uripku
E                     Am
Kowe pindah ke lain hati
 D             G     F#m Em
Aku kudu kuat ati..
 C  D            G
Aku.. kudu kuat ati..

 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Agung Pradanta, kord, lirik lagu
TitleType
Ora Butuh Tresnamu
‣ Agung Pradanta
Chords
Satu Misi
‣ Agung Pradanta
Chords
Kependem Tresno
‣ Agung Pradanta
Chords