Artist Profile

Suket Teki Chords

‣ Didi Kempot
Capo di fret 3

(Intro) 
C
F G C G

             C
aku tak sing ngalah
         C                 G
trimo mundur timbang loro ati
         Dm               G
tak oyak'o wong koe wis lali
            C   G
ora bakal bali..

          C
paribasan awak
                              F
urip kari balung lilo tak lakoni
            C                G
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          C
ra biso digugu..

(Chorus)
                 F
wong salah ora gelem ngaku salah
  G                       C
suwe suwe sopo wonge sing betah
                  F
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  G                       C
kowe selak golek menangmu dewe
           F              G
tak tandur pari.. jebul tukule
              C    G
malah suket teki..

(Interlude) C G Dm G C G

      C
paribasan awak kari balung
             F
lilo tak lakoni
            C             G
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          C
ra biso digugu..

(Chorus)
                 F
wong salah ora gelem ngaku salah
  G                  C
suwe suwe sopo wonge sing betah
                  F
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  G                       C
kowe selak golek menangmu dewe
           F              G
tak tandur pari.. jebul tukule
              C
malah suket teki..

(Outro) F G C G C

Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Didi Kempot, kord