Artist Profile

Nasibe Wong Ra Duwe Chords

[Chorus]
    C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..
 
      Dm
Saiki aku rekoso
        C            Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo
 
[Verse]
C
 Urip neng alam ndunyo Ming dinggo sementoro
Am
 Kabeh kuwi amung titipan soko sing Kuoso
Dm
 Ono sing berlimpah arto Lan sing urip rekoso
G
 Nanging sak tenane menungso kui kabeh podo
 
Dm
 Opo iki nasibe wong ra nduwe
     C
Neng ndi wae nggone uripe
Am
Mesti di ece
  C
Nanging aku percoyo
   G
Gusti Alloh mboten sare
  C
Sabar lan sregep ibadah
    C
Ben padang dalane
 
Am                 Em
Opo salahe nek aku wong ora nduwe
     F                G         C
Aku ncen kere nanging ojo mbok ece
 
    Am
Aku ra ngganggu kowe
      Em
Ora tau njaluk kowe
      F                      G
Mergo aku.. sregep nyambut gawe.. hoo..
 
 
[Chorus]
  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..
 
      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo
 
C
 Tak tompo sak ikhlase
Am
 opo sing wis dadi kahanane
      Dm               G
Wong ora nduwe.. Aku rapopo
 
Dm                    C         Am
 Nanging ojo nganti dewe cilik ati
     C             G       C
Percoyo kabeh kuwi ono dalane..
 
 Am
Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
    Em
Ben awakke dewe isih duwe masa depan
 F                      G
Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
  C
Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan
 
  Am
Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
  Em
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
 F
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
  G
Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan
 
[Chorus]
  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..
 
      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo
 
  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..
 
      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo..
 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Via Vallen, kord, lirik lagu
TitleType
Selow
‣ Via Vallen
Chords
Sunset Di Tanah Anarki
‣ Via Vallen
Chords
Mbukak Jaitan
‣ Via Vallen
Chords
Ku Nanti di Pintu Surga
‣ Via Vallen
Chords
Sakit Sakit Hatiku
‣ Via Vallen
Chords