Artist Profile

Tanjung Mas Ninggal Janji Chords

‣ Didi Kempot
Intro 
G Bm C G
Am Em Am D G
D

G        Bm   Em
 bebasan koyo ngenteni
C        D          G
 udaning mongso ketigo
C             D
 senajan mung sedelok
 G          Em
ora dadi ngopo
   Am                 D
penting biso ngademke ati ouwoo..

G       Bm    Em
 semono ugo rasane atiku
C            D          G
 mung tansah nunggu tekamu
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku

Intro Am D G (2x)

 Bm                     Em
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
     C              D       G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm                Em
nanging saiki wis luweh ing janji
     C        D         G
nyatane kowe ora bali bali

Am         D               G    Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Am        D          G
biyen aku ngeterke kowe
Am         D            G    Em
ning pelabuhan semarang kene
Am         D          G
aku tansah ngenteni kowe

Interlude G   Em
            Am D G (2x)
            D

G       Bm    Em
 semono ugo rasane atiku
C            D          G
 mung tansah nunggu tekamu
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku

Intro Am D G (2x)

 Bm                     Em
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
     C              D       G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm                Em
nanging saiki wis luweh ing janji
     C        D         G
nyatane kowe ora bali bali

Am         D               G    Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Am        D          G
biyen aku ngeterke kowe
Am         D            G    Em
ning pelabuhan semarang kene
Am         D          G
aku tansah ngenteni kowe

Coda
G        Bm   Em
 bebasan koyo ngenteni
C        D          G
 udaning mongso ketigo
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Didi Kempot, kord

This content is submitted by our contributors, you can also become a contributor by sharing chords and tabs. By contributing, you help a community of musicians find the chords and tabs of the songs they want.
Submit Chords