Artist Profile

Tebing Breksi Dadi Saksi Chords

‣ Agung Pradanta
[Intro]
G  C  Em  D
 
[Verse]
G        C
Salahku opo
Am               D
nganti kowe ngeliyo..
G         C
Kurangku opo
         Am
nganti kowe lali..
        D
karo janjimu sing wingi..
 
Bm              E
Setiaku mbok anggep palsu
Am               C     D
tegane kowe ngelarani atiku..
 
[Chorus]
         G
  Ning tebing breksi iki
      Em
  aku medotke janji
    C        G           D
  nalikane kabeh aku ngerti..
 
       G
  Aku mung iso ndungo
       Em
  mugo kowe bahagio
    C         Bm
  karo pilihanmu
     C         D        G
  meski pilihanmu dudu aku..
 
[Intro 2]
G  Em  C  D
 
G        C
Salahku opo
Am               D
nganti kowe ngeliyo..
G         C
Kurangku opo
         Am
nganti kowe lali..
        D
karo janjimu sing wingi..
 
Bm              E
Setiaku mbok anggep palsu
Am               C       D
tegane kowe ngelarani atiku..
 
[Chorus]
         G
  Ning tebing breksi iki
      Em
  aku medotke janji
    C        G           D
  nalikane kabeh aku ngerti..
 
       G
  Aku mung iso ndungo
       Em
  mugo kowe bahagio
    C         Bm
  karo pilihanmu
     C         D       G   E
  meski pilihanmu dudu aku..
 
[Reff] (Overtone)
         A
  Ning tebing breksi iki
      F#m
  aku medotke janji
    D        A           E
  nalikane kabeh aku ngerti..
 
      A
  Aku mung iso ndungo
       F#m
  mugo kowe bahagia
    D         C#m
  karo pilihanmu
     D         E       A
  meski pilihanmu dudu aku..
 
[Outro]
A

 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Agung Pradanta, kord, lirik lagu