Artist Profile

Wegah Kelangan 3 Chords

‣ Jihan Audy
 
[Intro]
F G C
Am Dm G C
 
C                  F
..Mbiyen nate ono crito
          G
aku lan kowe
                  C
ibarat lintang rembulan
   E           Am
takkan terpisahkan
                   Dm
madep mantep rep bebrayan
           G
tresnoku gede
            C
kaleh sampeyan..
 
*)
C                F
..Saiki ceritone bedo
                    G
kowe ngerabi wong liyo
                   C
milih tresno luwih mulyo
  E           Am
dawuhe wong tuo
                 Dm
nanging aku kudu nerimo
           G
senadjan batinku
         C
iki isih sayang..
 
[Reff]
      F                    G
  Kahanan..iki medot katresnan
      C        E             Am
  kahanan alasanmu kanggo ngeliyan
                    Dm
  opo pancen wes takdire
               G
  dadi wong ra nduwe
                     C  
  senadjan wegah kelangan..
 
        F                   G
  Katresnan..kurang opo aku sayang
        C         E        Am
  katresnan saiki dadi kenangan
                    Dm
  opo pancen wes takdire
             G
  senadjan batinku
            C
  iki isih sayang..
       (F) 
  katresnan..
F
..kowe mbiyen janji
                        G
ora bakal ninggalne awakku
nanging nyatane kabeh kuwi
                 C
amung lamis lambemu
                 E
aku kudu iso nrimo
tak jembarne atiku
Am
sabar nganti keloro
                          Dm
mogo kowe mulyo ro wong liyo
langgeng bebrayan
                           G
lan senadjan atiku isih sayang
nanging aku kudu iso nrimo
             C
kabeh kesunyatan..
 
[Musik]
F G C E Am
Dm G C
 
*)
C                F
..Saiki ceritone bedo
                    G
kowe ngerabi wong liyo
                   C
milih tresno luwih mulyo
  E           Am
dawuhe wong tuo
                 Dm
nanging aku kudu nerimo
           G
senadjan batinku
         C
iki isih sayang..
 
[Reff]
      F                    G
  Kahanan..iki medot katresnan
      C        E             Am
  kahanan alasanmu kanggo ngeliyan
                    Dm
  opo pancen wes takdire
               G
  dadi wong ra nduwe
                     C  
  senadjan wegah kelangan..
 
        F                   G
  Katresnan..kurang opo aku sayang
        C         E        Am
  katresnan saiki dadi kenangan
                    Dm
  opo pancen wes takdire
             G
  senadjan batinku
            C     Am
  iki isih sayang..
 
                    Dm
  opo pancen wes takdire
               G
  dadi wong ra nduwe
                     C   Am
  senadjan wegah kelangan..
                     Dm
  opo pancen wes takdire
               G
  dadi wong ra nduwe
                     C   G  C
  senadjan wegah kelangan..

 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Jihan Audy, kord, lirik lagu