Wes Tatas Chords

[Verse]
D             A         Bm
Tak eleng-eleng mbiyen Tau ngomong opo
G           A               D
Arep ngancani aku tekan Pungkase umurku
 
 
  Em         F#
Nanging saikine
      Bm
Kowe ninggal janjine...
   G
Ibarat banyu mili...
            A
Wes tekan segoro
 
D         A            Bm
Cubo dadi aku kuat Po Atimu
G            A       D
Mesti kowe sambat ora kuat..
Em        F#          Bm  A
Aku uwes ora pengen lara...
            G
Atiku wes tenang..
           A
wes tak anggep ilang...
 
 
[Chorus]
          D      A
layangan sing tatas...
           Bm          F#m
Tondo tresnoku wis pungkas
        G              D
Mabur duwur ngalang-alang..
     Em            A
Yen nibo dadi kenangan..
            D         A
Kowe sing tak eman-eman..
       Bm         F#m
Ninggalke roso kelaran..
      G           D
Opo iki wes takdire..
       Em         A
Aku ikhlas aku pasrah..
           D
Wes tak ngalah..
 
 
[Instrumental]
D A Bm F#m
G D Em A
D A Bm F#m
G D Em A
 
 
[Verse]
 D         A            Bm
Cubo dadi aku kuat Po Atimu
G            A       D
Mesti kowe sambat ora kuat..
Em        F#          Bm  A
Aku uwes ora pengen lara...
            G
Atiku wes tenang..
           A
wes tak anggep ilang...
 
 
[Chorus]
          D      A
layangan sing tatas...
           Bm          F#m
Tondo tresnoku wis pungkas
        G              D
Mabur duwur ngalang-alang..
     Em            A
Yen nibo dadi kenangan..
            D         A
Kowe sing tak eman-eman..
       Bm         F#m
Ninggalke roso kelaran..
      G           D
Opo iki wes takdire..
       Em         A
Aku ikhlas aku pasrah..
           D
Wes tak ngalah..
 
 
[Chorus]
          D      A
layangan sing tatas...
           Bm          F#m
Tondo tresnoku wis pungkas
        G              D
Mabur duwur ngalang-alang..
     Em            A
Yen nibo dadi kenangan..
            D         A
Kowe sing tak eman-eman..
       Bm         F#m
Ninggalke roso kelaran..
      G           D
Opo iki wes takdire..
       Em         A
Aku ikhlas aku pasrah..
           D
Wes tak ngalah..
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Happy Asmara, kord, lirik lagu
TitleType
Balik Kanan Wae
‣ Happy Asmara
Chords
Papa Punya Mama Muda
‣ Happy Asmara
Chords
Andaikan Jodoh
‣ Happy Asmara
Chords
Boneka Cinta
‣ Happy Asmara
Chords
Dalan Liyane
‣ Happy Asmara
Chords