Artist Profile

Ambyar Chords

‣ Didi Kempot
 
[Intro]
B E B E
B E D#m C#m F# B F#
B E D#m C#m F# A  F#
 
 
[Verse]
B
wis kebacut ambyar
E
remuk sing ning ati
 F#
opo ngene iki
         B
sing jenenge korban janji
C#m               D#m
 wis ambyar.. aku kudu kepiye
  E                C#     F#  G#m A#m
metu ngendi supoyo ketemu kowe
 
B
wis kebacut ambyar
E
tresnaku kesasar
  F#
seneng karo kowe
      B
selak nggonku milih pacar
C#m
 wis ambyar..
     D#m
loro sing tak rasake
  E                  C#
kowe lungo ninggalke aku
F#         G#m A#m
ning kene..
 
[Chorus]
        B
wis kebacut ambyar
  G#m
ambyar koyo ngene
  E
manise janjimu
       F#              C#m F#
jebule mung ono lambe..
 
        B
wis kebacut ambyar
A#m G#m
   ambyar koyo ngene
     E
ning opo kowe tego
        F#
nyekso aku koyo ngene
  C#m
sopo sing rak karuan
      F#              B
yen digawe kuciwo.. ambyar..
 
[Interlude]
C#m D#m E C# F#
 
 
[Verse]
B
wis kebacut ambyar
E
tresnaku kesasar
  F#
seneng karo kowe
      B
selak nggonku milih pacar
C#m
 wis ambyar..
     D#m
loro sing tak rasake
  E                  Fm
kowe lungo ninggalke aku
F#         G#m A#m
ning kene..
 
[Chorus]
        B
wis kebacut ambyar
A#m G#m
   ambyar koyo ngene
  E
manise janjimu
       F#              C#m F#
jebule mung ono lambe..
 
        B
wis kebacut ambyar
A#m G#m
   ambyar koyo ngene
     E
ning opo kowe tego
        F#
nyekso aku koyo ngene
  C#m
sopo sing rak karuan
      F#              E    G  B
yen digawe kuciwo.. ambyar..
 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Didi Kempot, kord