Korban Janji Chords

(Intro) 
C D G
C D G

        C          D           G
Tanpo welas kowe lungo biyen kae
Em      Am       D          G
 Ra ono mesakne aku sitik wae
        C           D
Ngaboti tresno anyarmu
         Bm          Em
Lalu kau tinggalkan aku
       Am         D         G
Tersakiti sendiri di malam itu..

       C           D          G
Kowe lungo pas aku sayang sayange
Em       Am          D           G
 Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
       C           D
Aku ra ngerti salahku
           Bm         Em
Dan kau campakkan diriku
           Am       D         G
Bersanding dengan kekasih barumu..

(Chorus)
 C            D
Abot.. tak trimo
   Bm            Em
kanti ikhlas legowo
     Am         D       G
Sing tak arep kowe ra disio sio
    C          D
Ben cukup mung aku
   Bm             Em
Korban janji manismu
 Am              D         G
Udan bledek kang dadi saksiku

(Interlude) C D Bm Em Am D G
            C D Bm Em Am D G

       C           D          G
Kowe lungo pas aku sayang sayange
Em       Am          D           G
 Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
       C           D
Aku ra ngerti salahku
           Bm         Em
Dan kau campakkan diriku
           Am       D         G
Bersanding dengan kekasih barumu..

(Chorus)
 C            D
Abot.. tak trimo
   Bm            Em
kanti ikhlas legowo
     Am         D       G
Sing tak arep kowe ra disio sio
    C          D
Ben cukup mung aku
   Bm             Em
Korban janji manismu
 Am              D         G  E
Udan bledek kang dadi saksiku..

(Chorus) (Overtone)
 D            E
Abot.. tak trimo
   Bm           Dm
kanti ikhlas legowo
     Bm         E       A
Sing tak arep kowe ra disio sio
    D          E
Ben cukup mung aku
   Bm            Dm
Korban janji manismu
 D               E         A
Udan bledek kang dadi saksiku..

 Bm              E         Dm
Udan bledek kang dadi saksiku..
 D           E               A   A
Udan bledek.. kang dadi saksiku..
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, GuyonWaton, Guyon Waton, kord, lirik lagu
TitleType
Sebatas Teman
‣ GuyonWaton
Chords
Kelangan
‣ GuyonWaton
Chords
Kok Iso Yo
‣ GuyonWaton
Chords
Kependem Tresno
‣ GuyonWaton
Chords
Perlahan
‣ GuyonWaton
Chords