Lagu Galau Chords

[Intro]
C F C F A#  C 
C F C F A#  C 
 
[Verse 1]
C                            Am
Jare ibuku luweh penak loro untu
F            G                     C  G
Loro ati gawe awak iso kuru
C                               Am
Gak iso maju mikir terus dalan buntu
F                                    G   C
Mlongo karo galau saben malem minggu
 
[Refrain]
Am        F             C
Mikir kok dadi soro
Am       F            C         G
Nangis malah dadi sengsoro
Am   F       C       G
Kakean mangan ati
F          G
Risih.. Nggateli
 
[Verse 2]
Am             F            C  G
Wes tak lakoni kabeh sing kon karepi
Am                      F                  C   G
Raperlu mikir pindo kowe sing tak tresnani
Am                      F            C   G
Wes tak lakoni kabeh sing kon karepi
Am                      F               C    G
Raperlu mikir pindo awakmu tak tresnani
 
[Interlude]
C  A#   C 
C  A#   C
[Refrain]
C                                 Am
Aku gak wedi nek misale kowe lali
F                                G   C
Karo opo sng wis tak lakoni iki
C                                Am
Dadi saiki sakwise kabeh wes mari
F                                                     G
Tak arep kowe iso ilang minggat lungo wes rausah bali

Chord Kunci Gitar Mudah Lagu: Lagu Galau – Yowis Ben

TitleType
Tak Ambung
‣ Yowis Ben
Chords
Gak Iso Turu
‣ Yowis Ben
Chords