Artist Profile

Sepurane Chords

‣ Agung Pradanta
[Intro]
Am F G C
Dm E Am E
Am Dm G C
Dm Am E
 
[Verse]
   Am                     Dm
Ibarate ombak aku ra tekan pinggir
   G                     C
Ibarate gunung aku raiso duwur
   E                     Am
Ngeluwihi langit, ngeluwihi khayangan
   F                      E
Mung ono siji tresnaku ning ati
 
     Am                     Dm
Jembare segoro gambaran aku tresno
      G                     C
Sewu rintik udan gambaran aku sayang
      E                     Am
Ra bakal kegoda, kabeh wis tak jaga
     F        E        Am
Mergo aku wis sumpah setia
 
   E             Am
Sepurane aku wis nusuk atimu
   Dm             E
Mergo kabeh mau kahananku
 
[Chorus]
   Am                     Dm
Sepurane, aku wis nduwe tresno
   G                     C
Pangapurane, wis kebacut tak jaga
   E                     Am
Pengenku mung siji jaga tresno iki
   F                E     Am
Tekan tuwo kanthi tekane pati
 
[Interlude]
Dm Am Dm C
E  Am F E Am
 
  E             Am
Sepurane aku wis nusuk atimu
   Dm             E
Mergo kabeh mau kahananku
 
[Chorus]
   Am                     Dm
Sepurane, aku wis nduwe tresno
   G                     C
Pangapurane, wis kebacut tak jaga
   E                     Am
Pengenku mung siji jaga tresno iki
   F                E     Am
Tekan tuwo kanthi tekane pati
 
   Am                     Dm
Sepurane, aku wis nduwe tresno
   G                     C
Pangapurane, wis kebacut tak jaga
   E                     Am
Pengenku mung siji jaga tresno iki
   F                E     Am
Tekan tuwo kanthi tekane pati
 
   F              E       Am
Tekan tuwo kanthi tekane pati
   F              E       Am
Tekan tuwo kanthi tekane pati
 
Tags: chords, guitar, kunci, gitar, mudah, gampang, Agung Pradanta, kord, lirik lagu